Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yakışır standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını yakalamak midein kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kez adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Bu kapılar zemin olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

En şayeste Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve güvenilir Yangın Kapısı hizmeti kaldırmak istersen dilek oluşturabilir, gelen Yangın Kapısı fiyatlarını karşılaştırabilir ve ihtiyacını kolayca zıtlayabilirsin.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve vacip yangına metanet dereceleri dahil olgunlaşmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları kullanma yerına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması zirdaki gibidir

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde Yangın Çıkış Kapısı panik pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page